Halaman

apesal

Followers

Selasa, 3 Julai 2012

Suami Irma Hasmie





Haa, buat sape sape yang tak ambik tau pasal artis, inilah suami Irma Hasmie yang kini molek mengenakan tudung. Motif gambar nye terpacak kat entri aku harini bukan lah ape, cuma aritu ade orang mengaku Redza ni sedare die, nak up entri, mane nye? Haha. Still waiting.. Ape2 pon, congratez to Irma and Redza, hope korang bahagia sampai ke syurga.

sumber gambar: The Kliker
nota: hensem macam aku. oh no.
nota 2: aku saje je nak cari pasal dengan ko missha. haha

4 ulasan:

kay_are berkata...

kenal pun time kat mekah.. hikmah betul.. <-- bukti aku pun amek tau pasal artis gak =P

naim berkata...

Alhamduillah..

abi bila nak kawen.. hehehe

Dalila Samsudin berkata...

huyooh macho :p

missha berkata...

ehem...kalau up kang, kna saman pulak..haha..mklumlah sedare jauhh je.haha :) *sies tak tipu..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...