Halaman

apesal

Followers

Selasa, 23 Ogos 2011

Ekspedisi air: Keriangan di gambang waterpark


Assalamualaikum. Sape sape pernah pergi bercuti kat gambang waterpark?

Amacam cuti kat sana? Best? 

Heh, cuti sudah habis bro..

Asal lu pakai dialog gua?

Hahaha. Mengarut je. Tiba tiba feeling taiko lak. Ok, sebenarnya aku dah banyak terima komen dari orang yang dah bercuti dekat gambang waterpark yang terletak dekat Kuantan ni. Ada yang kata:

Bolehla, Seronok tu, adelah sikit, bolehlah.

Boleh gi la, chalet dia oke..

Anak sedara aku happy je kat situ, best la agaknya..

Walaupun aku cuma duduk dekat Pahang aje, aku pun tak pernah pergi, setakat yang termampu, tanya orang best ke tak, haha. Dapat feedback je dah cukup. Apa apa pun, bagi sesiapa yang ada plan nak bercuti kat sana, jom baca sikit.

Bukit Gambang Resort City (BGRC), yang meliputi lebih daripada 500 ekar, adalah taman tema air yang pertama dan terbesar di Pantai Timur.

Bukit Gambang Water Park menjangkau menawarkan keseronokan dan keriangan tanpa hentiAntara tarikan yang unik dan menarik termasuk tasik buatan manusia seluas 20 ekar dengan pemandangan yang memukau dan juga sesuai untuk pelbagai jenis sukan air yang menyeronokkan.
  Bukit Gambang Water Park juga merupakan pilihan tepat bagi latihan korporat,hari keluarga korporat atau acara-acara sosial (MICE) kerana pelbagai kemudahan terdapat di sini.

Tak guna kalau cakap je kan, jadi aku akan tunjukkan contoh-contoh keriangan yang ada di gambang waterpark. Layan gambar naa.

[image01010.jpg]
Judge sendiri keindahannya :)

Pening kepala aihh

Apa? Anda masih tak berpuas hati dengan nilai excitement-nya? Okay. Okay. Aku akan tunjukkan satu gambar lagi. Tapi yang ni susah nak dapat tahu? Patut bersyukur sebab dapat tengok.. :) Scroll laju laju untuk merasakan feel-nya!

Whooaa! Terkejut mak!
Puas? Nak lagi? Gi lah panjat semula, hehe. Babai!

pesan abi: tiba tiba aku promot Gambang =='



5 ulasan:

naim berkata...

peh! cam best ja~ haha

Jue AbdRahman berkata...

abi.. gmbar last tu tipu kan?? bukan kat gambang.. huhu.

jgn kate gambang, pahang pun akak jarang g.. haha

wafiy suzly berkata...

naim, amat2 best kot. haha

wafiy suzly berkata...

kak jue: meme aaa!

amny berkata...

aku penah g...ase xpuas...!!nak g lagi

weh..ko dapat mne pix last skli tu....

smart giler..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...