Halaman

apesal

Followers

Sabtu, 7 Julai 2012

Internet Download Manager free download (bukan trial)



Ok, aku pun taktahu kenapa tibe tibe gambar awek aku ni muncul dalam blog
Tiba tiba je gatal tangan nak letak. Haha
Sila abaikan frasa menarik di atas.

Aku banyak menaip hari ni, mungkin aku nak break dari menaip dalam sehari due ni
So, balun taip puas puas sementara internet tengah berdesup macam ferrari ni
Sementara tunggu waktu subuh ni (sekarang 5 pagi ye, tapi aku buat schedule post)
Tulis entri macam hari esok takde lagi, haha

Ok, sekarang aku nak share satu lagi software
Buat kaki internet, kaki online, kaki download
Tak kisah la download ape pun, janji rock

Korang mesti taknak terkebil kebil tunggu download lambat macam siput bobby kan?
Tak kira la line internet laju macam ducati ke, kalau bab download je, kite kene tunggu kan?
So, aku share kan satu software mudah yang korang guna je benda ni download korang akan berdesup sikit due tige langkah ke hadapan. haha.

Memperkenalkan
Internet Download Manager versi bukan trial dan FREE!







Jeng. Jeng. Jeng.






Lepas tu, donlod macam biasa
Sabar kejap dengan donlod siput bobby itu
Dan kendian extract jer. 
Lepas extract, klik kat application ok?
Ok, done.

Selamat mendonlod peeps~


nota:

Heliza Helmi comelll sangaaaaatttt.

4 ulasan:

naim berkata...

ini version bape abi>

betul2 ada idm. senang nak sedut muviee. hehe

wafiy suzly berkata...

ontahlah, haha. abi pun tak sure selama abi pakai nih. :P

takpe, asalkan bole donlod :)

kay_are berkata...

orang kate nak berangan tu ade batas die <-- ayat dengki =P aku jarang guna idm ni.. bese aku main direct je link mane2 pastu download.. kalau series lak memang torrent r jawapan nye..

Heywanie , berkata...

knp kau guna gmbr aku without permission nie? HAHA *joke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...