Halaman

apesal

Followers

Khamis, 30 Ogos 2012

Perkara makruh ketika solat


sumber gambar: mukabuku

Saje berkongsi. Dulu ade kawan pernah cakap sinsing lengan tu makruh, tapi aku tak percaya sangat.. Sekarang dah ada bukti :) Time die cakap tu aku tingkatan baper entah, sampai sekarang ingat.

9 ulasan:

chemay berkata...

nice oneee.
chemay selalu fikir ape hukum pandang2 tempat lain masa solat tu tauu

Chuu Muqhlis berkata...

makan dulu bru solat, klu tak nti teringat2 :D

kay_are berkata...

semalam pun makanan dah terhidang, memang lapar tak sabar nak makan tapi aku nak solat dulu.. terus ayah aku cakap, makan dulu baru solat. makruh rupe nya macam tu ye..

Liyaa Mf berkata...

B4 ni tau yg no 4 ngan 5 jek. Yg lelaen tu baru tau ni. Tp yg no 3 tu kira tak kesah ke even bape kali pergerakan kita? Errrr

Edy Fee berkata...

kalau terlebih paling.batal terus solat.ehhee

Novelgurl berkata...

thnkss info. =)

Norashiqin Kamaruzaman berkata...

insyaAllah peringatan buat kita semua ;)

Edy Fee berkata...

dtg mengomen lg ..ehhehe

Shiqin Sunshine berkata...

THANX for sharing wafiy.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...